Benim Adım SORONA
Şu sıralar çok korktuğunuz CORONA'nın kuzeniyim.
Kuzen Corona 'ciğere' yapışıyor ben ise 'beyne' yapışıyorum.
Aslında ilk beni görevlendireceklerdi Dünya'da salgın yaratmak için ama son anda yırttım.
Amirlerime dedim ki:
- "Beni göndermeniz bir işe yaramaz."
- "Neden ki?" dediler.
- "Bakın Dünya'yı kimler yönetiyor ve insanlar kimleri seçiyor?" dedim. Ruslar Putin'i, Amerikalılar Trump'ı, İngilizler Boris Johnson'ı, Fransızlar Macron'u seçti. İnsanlarda beyin olsa bunları seçerler mi? Dolayısıyla beni göndermeniz bir işe yaramaz." dedim.
Düşünüp taşındılar ve hak verdiler. Bir tek Türkiye ile de bu işin olmayacağını görüp beni göndermekten vazgeçtiler.
Resim vector için teşekkürler: Character vector created by brgfx - www.freepik.com
İş Dünyası 21.12.2011 6217
Keşke Matrix filmindeki gibi, kafamıza bir chip takıp bilgileri yükleyerek her şeyi öğreniverseydik. Bu şimdilik mümkün değil ama daha kolay öğrenmeyi öğrenmek mümkün. Nasıl mı? İşte bu yazıda.
E-ticaret 29.03.2012 26454
İadeler, özellikle küçük e-ticaret teşebbüsleri için büyük riskler taşıyor. Yasal mevzuat tamamen tükeciyi yanlısı ve satıcıyı tüketicinin insafına terkeden bir yapıda hazırlanmış. Gelin hep birlikte, e-ticarette iade sorununa göz atalım.
E-ticaret 06:10:2022 453
Bir önceki paylaşımımda ünlü karikatür sanatçımız KALENDER´in eserleri bundan böyle hayatımızın içinde olacak demiştim. Adınıza imzalı karikatür posterler, istediğiniz mesajı yazdırarak kişiselleştirebileceğiniz sevimli kupalar, karikatür baskılı esprili t-shirt´ler, karikatür baskılı duvar saatleri, mouse padler, çantalar ve puzzle´lardan oluşan ürün yelpazemizden ilk siparişler geldi.